Unable to import servicessv10 xml file


#1

Step 3 in the quick start guide reads: Right-click this xml file and save it somewhere on your computer, then go to Types > Import/Export and import the file. This step is needed if you intend to use the Services, Testimonials, Clients and Employees blocks.

I right click and save it.
However there is no import/export option in TYPES. The only place with an import/export option is TOOLS. I click the import option in TOOLS, select WordPress and select the <settingssv10> xml file and click import.

I receive the following error.

Sorry, there has been an error.
This does not appear to be a WXR file, missing/invalid WXR version number

Can you please help? I want to add the services/employee/testimonials to my site. www.littletownmarketing.com I am using WP 4.3 and the theme is up to date.

Thank you, decli


#2

Hi,

Types plugin is updated so it is Types > Settings > Import / Export http://screencast.com/t/d0vSubH9w6

Best Regards


#3

It worked! Thank you so much for your assistance! This issue is resolved.


#4

You’re welcome,

Best Regards


#5

Hi,
2 things:

  1. I just installed the theme to wordpress and experiencing the same problem. I clicked on http://screencast.com/t/d0vSubH9w6 but the page is not found.

The exact thing:

I right click and save it.
However there is no import/export option in TYPES. The only place with an import/export option is TOOLS. I click the import option in TOOLS, select WordPress and select the <settingssv10> xml file and click import.

I receive the following error.

Sorry, there has been an error.
This does not appear to be a WXR file, missing/invalid WXR version number

  1. The Service Block (the one I need most) among a couple others are missing. There is no Service listed on the menu. I read the other blog posts and tried to trouble shoot but it’s not working for me. Please help!

Website: amytruong.me


#6

@amyt

Hi,

Toolset plugin changed several times, and if you are using latest version, import option have to be here http://screencast.com/t/cik0IjIQJZSY and because you didn’t import settings files, you don’t have custom post types like Services section and probably others. If you can’t find Import option, then maybe some other plugin is causing conflict so try disabling all plugins except the ones required by the theme.

Best Regards!