Sydney toolbox plug in not working

Hi, I just installed the plugin but its not showing the services, employees, testimonials, and all the other options in the dashboard. I also accidentally uploaded the demo content before the plug in and got lots of errors, so i dont know if that has anything to do with it-

Thank you

Hello KARLASCF,

Please make sure that Sydney Toolbox plugin is activated and Toolset Types plugin is uninstalled or deactivated.

Please feel free to ask any other questions that you might have.

Kind Regards, Roman.

Hello there,

Thank you for getting in touch here.

Please install and activate the Sydney Toolbox plugin.

Regards,
Kharis

Thank you Roman, it worked. The Toolset types plugin was active, that was the problem.
: )

Thanks Kharis for responding too.!

You are welcome KARLASCF,

And have a nice day :slight_smile:

Kind Regards, Roman.

Hi, I have installed the sydney toolbox and also downloaded the file sydney-settings.xml.

but how can I install this? I am missing the Types/settings section to import the file.

can someone help me with this

problem solved. the sydney-settings.xml file is already implemented in the Sydney theme. I see the extra 5 items. no need to import the file.

thanks

Hello Sharief,

It’s great that you have figured it out.

Have a nice day!

Kind Regards, Roman.

Hi! I’m trying to set up services and employees… and don’t understand why I have a 404 error code when I publish
despite Sydney Toolbox is activated. I desactivated and re-activated but still nothing. Must be something stupid I forgot to do. The rest of my plugins installed and activated are FYI (but it has nothing to do with it) : page builder, and widgets bundle. Someone to help me? Thanks!!

Hello @latiti,

Looks like your issue requires close inspection, this goes beyond our support policy.

As an option, you can contact Codeable for this kind of service, or find a freelancer on Upwork.

Kind Regards, Roman.

Hello,
Custom Sydney toolbox plugin used to work since December,2016. But today in my website, there are missing widgets in many pages.
Every widget is form Custom Sydney toolbox plugin.
Please help, what should I do?

Hello,

Please check this topic:
https://athemes.com/forums/topic/important-page-builder-updates/

Kind Regards, Roman.

Hi Roman;
I did check the link above and my website is OK now.
Thank you so much for your kindness. I really appreciate your help. Actually I’m so happy now.
Bye.
Nabhaporn

Great! You are welcome Nabhaporn :slight_smile:

Kind Regards, Roman.