Stories under categories not aligned and advertisements overlaps stories

When you click the various categories, the first two rows show the stories in an organised way, but from the 3rd, everything is haphazard. Instead of rows, stories come one after another leaving a huge chunk of empty space to the right. This looks odd.

Moreover, advertisements also overlap stories and they don’t come between two rows.

I am sharing a screenshot too. Please guide

Hello there,

Please provide us a link to your website, so I can take a look directly.

Regards,
Kharis
aThemes Support

1 Like

Hello there

Here is the link www.thestorymug.com

Hello there,

Was your screenshot taken from homepage? I visited your site’s homepage and it looks different. Perhaps it is located somewhere else? Please provide us the exact link.

Regards,
Kharis
aThemes Support

Hello there,

Shared is a screenshot of the DAILY BYTES section of my site.!

You can also click the individual categories yourself and check.

FOR%20AtHEMES|487x500 ENTERTAINMENT CATEGORY

Hello there

Attached is the screenshot of DAILY BYTES section

Hi there.

Sharing a direct url link for the MELANGE categoryhttps://thestorymug.com/category/melange/

Hello there,

Please check if your post which only contains an ads like this

What will happen if you temporarily remove it? And see if it removes the layout issue.

Regards,
Kharis
aThemes Support

Hello,

Even after disabling the ads part, the problem persists.

Attached is a photograph

HI there,

What happened? No solution to the problems faced?

Are you guys even thinking of helping out?

Hello
Why are you not replying and responding to the query? Such bad customer support

Hey there,

I am still waiting for the solution

Hello there,

I am sorry for belated response. I checked it with normal WordPress configuration and it loads fine. Perhaps you’re enabling lazy load functionality with a plugin? If so, please try disabling it and see if it fixes the issue.

Regards,
Kharis
aThemes Support

now can you tell me what did you mean by that?

I disabled it. the problem continues. can you please reply a bit quicker?

Hello there,

Perhaps there’s script conflict with one of your active plugins. To confirm this, you may try disabling temporarily all active plugins at once and run your test. If you get it looks good, then you would need to re-enable all disabled plugins one by one and rerun your test once one plugin enabled to get to know of which actually causes you the issue.

Regards,
Kharis
aThemes Support