Site will not load on iphone


#1

My site will not load some pages on the iPhone, they display fine on the computer and iPad Pro. Since this is a Intranet site I can not provide any links to the pages.

Below is the code that displays the page. The header and footer will display but not the body of the page.

<?php 
require_once('private/initialize.php');
require_once('private/validation_functions.php');
?>

<?php
$pageid = $_GET['page'];
$id = $_GET['id'];
//echo 'this is the page '.$pageid;

if (is_blank($id))
{
	$subject_set = find_all_links_for_site();
}
else
{	
	$subject_set = find_all_links_for_page($id);
}

$page_set = find_page_titles();
?>
<?php
/**
 * Template Name: CTP WebPage Links
 */

get_header(); 

?> 

<div id="content" class="site-content">
<div class="container-fluid">
<div id="primary" class="fp-content-area">
  <main id="main" class="site-main" role="main">
    <div class="col-xs-9">

    <table width="55%" align="center">
    <tr>
    <td colspan="5" align="center">
    Filter by Page
	</td>
    </tr>

    <tr>
    <td colspan="5" align="center">
            <?php while($page = mysqli_fetch_assoc($page_set)) { ?>
           
             <a class="action" href="<?php echo url_from_root('/index.php/quicklinks?page=qlinks&id=' . h(u($page['pagetitle']))); ?>">[<?php echo h($page['pagetitle']); ?>] </a>

			<?php } ?>
    </td>
    </tr>

    <tr>
    <td colspan="5" align="right">
      <a class="action" href="<?php echo url_from_root('/index.php/Edit-Links?id=' . h(u($subject['idctp_pages'])).'&action=Add'); ?>">Add New Link</a>
    </td>
    </tr> 

    
    </tr> 
        <th>Page</th>
        <th>Link Text</th>
        <th>Heading</th>
        <th colspan="2">Action</th>
        <?php while($subject = mysqli_fetch_assoc($subject_set)) { ?>
      <tr>
        <td><?php echo h($subject['page']); ?></td>
        <td><?php echo h($subject['linktext']); ?></td>
        <td><?php echo h($subject['description']); ?></td>
        <td><a class="action" href="<?php echo url_from_root('/index.php/Edit-Links?id=' . h(u($subject['idctp_pages'])).'&action=Edit'); ?>">Edit</a></td>
        <td><a class="action" href="<?php echo url_from_root('/index.php/Edit-Links?id=' . h(u($subject['idctp_pages'])).'&action=Delete'); ?>">Delete</a></td>
      </tr>
      <?php } ?>
    </table>
    
    <!---   --->
    
    
    <?php mysqli_free_result($subject_set);  ?>
    </div>
  </main>
  <!-- #main --> 
</div>
<!-- #primary -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

#2

I have found if I remove the sidebar then I can display the page, so what should be done to prevent the sidebar from over writing my page information.


#3

Hello,

I don’t think that there is an easy way to troubleshoot this issue without a link, unfortunately.

Please feel free to ask any other questions that you might have.

Kind Regards, Roman.