Problems with RSS feed [SOLVED]


#1

[SOLVED] solution below

Hi,
I’m trying to put the RSS feed of my Word Press blog to MailChimp camping so the subscribers can get emails with my new posts. But the RSS feed is wrong. Is it due to some Sydney issues?

My site is:


so the RSS feed shall be:
https://mijautwins.net/feed
or any other indicated here:
https://codex.wordpress.org/WordPress_Feeds

But these feed addresses do not work. From https://feedburner.google.com I get the following information:

The URL does not appear to reference a valid XML file. We encountered the following problem: Error on line 8: Element type “rss” must be followed by either attribute specifications, “>” or “/>”.
Identify Feed Source
The feed URL you entered is:
https://mijautwins.net/feed/

Could you please help me how to fix it?
Thanks,
Mijau


Flagged posts - with no apparent reason
#2

Hello Mijau,

I don’t think that it’s a Sydney theme issue because Sydney demo site RSS feed is okay:
https://demo.athemes.com/sydney/feed/

You can try to temporarily deactivate all your plugins and check if your feed started to work.

Kind Regards, Roman.


#3

Thank you Roman, I will try to do as you say.
Mijau


#4

You are welcome Mijau!

Feel free to leave here a note if you need more help.

Kind Regards, Roman.


#5

I solved the issue, there was a problem with one of the plugins (I wrote to the developer). I leave the description below just in case somebody needs it.

There is a bug in: Open Graph for Facebook, Google+ and Twitter Card Tags (2.2.4.2)

If the

> Add image to RSS/RSS2 feeds

box is checked, the RSS feed is not valid. If I uncheck the box all is fine.

Thanks once again for Roman for help :slight_smile:


#6

Great, thank you for sharing that Mijau! :slight_smile:

Kind Regards, Roman.


#7