Portfolio Widget layout broken

Hello!

In some browsers the portfolio plugin appears in only one long column, like de image below.
How do I fix this bug?

Thanks in advance for the help.

Fran

Hello Fran,

Please share a link to your site, so I can inspect what’s really causing you that issue.

Regards,
Kharis

Hi Kharis,

Thanks,

Fran

Hello Fran,

Thank you for sharing.

You may not believe it, but everything looks fine to me. Please try visiting your site with different network provider. Maybe it was just network issue. Or, have you been able to sort it out?

Regards,
Kharis

Kharis,

It looks fine to me too, but this happens on some computers here in the company.
They use Google Chrome just like me.
What can it be?

Thanks again,

Fran

Hi Fran,

I use Chrome as well. Maybe they’re running older version Chrome?

Regards,
Kharis

Kharis,

They just update the Chrome version and the problem continues.
I can not understand what might be happening.
First appears normal then the layout breaks. Any idea?

Thanks,

Fran

Hello there,

Have you tested it with other device/network?

Regards,
Kharis

Hello Kharis!

This problem occurs on only 1 network computer that also uses Google Chrome like the others.
In other computers everything looks good. I think I’ll let it go.

Thanks,

Fran

Hello there,

I finally figured out what was going on.
The problem occurs when AD BLOCK is enabled in the browser!
I just don’t understand why this happens and if there is a solution.

Regards,
Fran