Parallaxs not working

Hi,

Since upgrading to Sydney Pro my Parallaxs are no longer working!
How can this be resolved?

Dave

Hello Dave,

Can you please provide a link to your website and specify an affected section that should have parallax?

Kind Regards, Roman.

HI Roman,

The website is

http://augustinians.ie/

On the home page the parallaxs ought to be the images with titles ‘Come & See’, ‘News’, ‘History’, ‘Gallery’, ‘St. Augustinine Quotes’.

Every other page on the website has at least one parallax which also are not working but I thinking that if the issue is fixed for the home page every other page ought to work as well.

Dave

Hello Dave,

JavaScript doesn’t seem to be working on your site for some reason, please create a full site backup (make sure that you know how to restore it) and try to reinstall the Sydney Pro theme.

Kind Regards, Roman.

Hi Roman,

Thanks for that. I’ll try that and see how it goes.

Dave

Hi Roman,

I deleted the Sydney Pro Theme and uploaded it again and it still has the same issue with the menu bar. Also I have disabled all the non-essential plugins and still no difference. And deactived the cache and still no difference.
I really need to try and get this sorted soon as I didn’t expect such issues when upgrading to Sydney Pro. So I’d appreciate all your help on this matter.

Regards
Dave

Hello Dave,

I’ll ask our Developer to check your issue, let’s see what he says.

Kind Regards, Roman.

Thanks Roman,

I appreciate your help.

All the best,

Dave

Hi Roman,

That’s great. I appreciate your help on this matter.

Regards,
Dave

Hi there,

Can you please send me please an export of your homepage so I can investigate this further?

Meanwhile, to solve your issue you can add this in Customize > Additional CSS:

.panel-row-style[data-siteorigin-parallax] {
    background-attachment: fixed;
}

Vlad

david connolly has shared a OneDrive file with you. To view it, click the link below.

[hidden]

Hi Vlad,

Many thanks for that. I appreciate your help.

I’m new to this so I hope this zip file has what you are looking for.

Let me know if it does not.

All the best,

Dave

Hi,

I’m sorry, I meant an export of the page builder layout.

Please go to the Page Builder interface (where you add your rows) and you’ll see a Layouts button, right below the post title.

There you can export the layout.

Vlad

Hi Vlad,

Sorry about that. I’m new to this so thanks for pointing out where to go.

I think I got it this time. Please find the file attached.

All the best,

Dave

(Attachment home.json is missing)

Hi Vlad,

I tried sending that file but this is the message I got back:

Unfortunately some attachments in your email message to [“athemesforums+424e0992efa8d3bd5cd4f2bf90d8c6d5@gmail.com”] (titled Re: [aThemes Forums] [Sydney Pro] Parallaxs not working) were rejected.

Details:

home.json: Sorry, the file you are trying to upload is not authorized (authorized extensions: jpg, jpeg, png, gif).

If you believe this is an error,
contact a staff member
.

I might try and paste it into a textfile and see if that will get through.

Regards

Dave

Hi Vlad,

I realise now that it won’t work if I paste it into a text document.

Is there any other way of sending you the document you require.

All the best,

Dave

Hi Vlad,

It seems that I am only allowed to upload or send .jpg .png .gif .jpeg files to your aThemes account.

Please let me know of an alternative way of sending you the .json file from the copy of the home page you need.

Looking forward to hearing from you.

All the best,

Dave

Hi there,

Email me at vlad[at]athemes.com please. We can continue there.

Vlad

Hi Vlad,

That’s great. Thanks for that.

I’ll email straight away.

Regards,

Dave

Hi

I have the same problem since upgrading, Ive followed what you have done and the code does work but surely this should be working properly does someone have a complete fix please?

Hello, it wasn’t a theme issue, as far as I know. So there is nothing to fix.

Kind Regards, Roman.
aThemes Support