Only one testimonial ist shown instead of two or more

Hey there. I have made two testimonials. When i have one it works, when i add a second one, only one is shown and the slider works but the second one is empty. No text no picture. What do i have to change?

Hi,

Can you post a link please to your page?

Hi Vlad here is the Link: http://fitness-solution.de

Hello there,

I noticed there is the following custom CSS applied.

@media only screen and (min-width: 971px) {
  .owl-wrapper {
    text-align: center;
    max-width: 100%;
  }
  .owl-carousel .owl-item {
    float: none;
    display: inline-block;
  }
}

Could you please try to change it to

@media only screen and (min-width: 971px) {
	.owl-wrapper {
		text-align: center;
		max-width: unset !important;
	}
	.owl-carousel .owl-item {
		float: left;
		display: block;
	}
}

Let me know how it goes. I’ll wait to hear back from you regarding your stats.

Warmest regards,
Kharis

Or you can disable the Center mode from the widget you enabled it in.

Hello,

I have the same issue on my website: http://mobilecarcleaners.idry.sk

I am only a beginner in building websites, that’s why I tried to use wordpress.

I read what you replied above, but have no idea what to do with it :frowning:

Robert

Dear Robert,

Could you please try to do the following?

  1. Clear your site cache if you have cache plugin like W3 Total Cache being enabled
  2. Clear your browser cache before reloading your site.

Let me know how it goes. I’ll wait to hear back from you regarding your stats.

Warmest regards,
Kharis

Hello Kharis,

Unfortunately did not work. it works on mobile, but not o any computer I tried 3 different ones.

Robert

Dear Robert,

Thank you for reporting.

Could you please try to update the code to the following?

@media only screen and (min-width: 971px) {
	.owl-wrapper {
		text-align: center !important;
		max-width: unset !important;
	}
	.owl-carousel .owl-item {
		float: left !important;
		display: block !important;
	}
}

Clear your browser’s cache before reloading your site.

Let me know how it goes. I’ll wait to hear back from you regarding your stats.

Warmest regards,
Kharis

Hi,

I would love to update it, but unfortunately I do not know how :frowning:

Dear Robert,

Could you please try to do the following?

  1. Install and activate the Simple Custom CSS plugin, in case you haven’t activated it yet.
  2. Go to Appearance > Custom CSS
  3. Paste the code above in the provided CSS editor box
  4. Update Custom CSS

Warmest regards,
Kharis

Hello,

eversince I updated to PRO version I only face issues and problems.

Now Hude IT portfolios do not work correctly :frowning:

your advice fixed the problem on Chrome but not on Safari

Dear Robert,

Could you please try to clear the previous code, then update it to the following?

@media only screen and (min-width: 971px) {
	.owl-wrapper {
		text-align: center;
		max-width: unset !important;
	}
	.owl-carousel .owl-item {
		float: left;
		display: inline-block !important;
	}
}

Let me know how it goes.

Warmest regards,
Kharis

Hi,

this broke it again even in Chrome.

But both of the custom CSS messed employees and clients.

The logos and pictures I had there OK, are now cropped :(:(:frowning:

Dear Robert,

Could you please give me a temporary access to your site admin area so I would be able to do direct debugging there?

Please send the login credentials to my email kharisblank at gmail dotcom with the link to this topic.

Warmest regards,
Kharis

Hello,

I created admin account for you and sent you the access info.

robert

Dear Robert,

I would like to apologize in advance for delayed respond.

Sorry, I didn’t get the access info in my inbox. Could you please resend it with the link to this thread?

Warmest regards,
Kharis

Hello,

any news? nothing changed so far.

Robert

Dear Robert,

I still have a login issue. I can’t access your site’s admin area. https://cloudup.com/cYSwmc0h13j

Could you please fix it first?

Regards,
Kharis