Nothing Found. Ready to publish your first post?

The website was working fine and I have not made any changes in a few months, only writing blog posts and keeping them in draft. Today I went on my site and saw that all my pages except for Home and Testimonials (the Spanish translation for all pages are working fine) show the message:

Nothing Found
Ready to publish your first post? Get started here.

Site is https://7sigmaphysiques.com/

Thanks in advance!

Hi,

Please send me an admin access to your website in a Private Message, so I can inspect this issue in your admin dashboard.

Kind Regards,
Csaba

Hello! Sure thing, will do.

Hi,

I’ve checked your website and now all pages are showing up correctly, have you been to resolve this issue already? Is there any specific page that isn’t showing? Please let me know.

Kind Regards,
Csaba

Thank you! Yes, I permanently deleted some posts that were in the Trash and apparently that fixed the problem. Any idea why this occurs?

Hi,

As I wasn’t able to see the issue, I am not sure what caused it, in case it happens again, please let me know, so I can check.

Kind Regards,
Csaba

Hey, Csaba!

I’m having the same problem again about some of my pages not showing.

Not sure if it’s a permalink problem. Last time I was able to set permalinks to default and back again to my desired structure and the error went away. But it seems to fix it for only a few days before it comes back again.

Let me know if you’d be able to look at it and I’ll give you access to an admin account.

Thanks in advance!