No TAG ALT - HELP HELP

Some images on my website, do not keep the ALT tag.

All images that are in the header slider
All images that are in the testimonials
All images in the portfolio

I tried to insert it directly into the code editor, and nothing happened.

I need help please.

Hello, can you please provide a link to your website in order to let me check these images?

You can use some link shortener if you do not want to leave the link to your site in this topic.

Kind Regards, Roman.
aThemes Support

encurtador.com.br/gwDY0

sorry i forgot the most important ! rs

Hello,

I’ve just checked that link, but it doesn’t seem to be valid. Can you please check it?

Kind Regards, Roman.
aThemes Support

www.bandashowfactory.com.br

Hello, thank you for the link.

Can you please check if those images have some Alternative Text in your WordPress Media Library?

Kind Regards, Roman.
aThemes Support

Yes all images have alt text in the library. But in the list of images that have no alt attribute, 31 times something I don’t know appears. See below.

The tag alt is not implemented in the image wp-content/uploads/2020/08/Banda-Show-Factory-Audio.jpg (PS This image has an alt tag in the media library.)

The tag alt is not implemented in the image wp-content/uploads/2020/08/Show-Factory-Ale-e-Serjao-Banda.jpg (PS This image has an alt tag in the media library.)

The tag alt is not implemented in the image data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7 (This warning appears 31 times as Image Missing ALT, and I have no idea what these images are.)

Thanks

Hello,

I asked our Developer to check this issue, let’s see what he says.

Kind Regards, Roman.
aThemes Support

Okay, I’ll wait
Thanks

It seems that this is already a known issue:

I have the same issue on my homepage https://www.hendrikbornholdt.de

It would be great if this issue will be fixed with next update.

Kind regards,
Hendrik

It seems that the issue is solved since latest release from 28th of August, right? :slight_smile:

https://athemes.com/changelog/sydney-pro/

Hello Hendrik,

It seems that the issue is solved since latest release from 28th of August, right?

Yes, that’s right. Please feel free to ask any other questions that you might have in future.
And have a nice day :slight_smile:

Kind Regards, Roman.
aThemes Support

Hello Roman, unfortunately I still have problems on the site, referring to Alt. I don’t know what this file is about, which appears 24 times. How do I delete?
data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Hello,

Which tool do you use to check your website?

Kind Regards, Roman.
aThemes Support

Hello, and thank you for the SEO tool link.

I have forwarded this issue to our Developer once again.

Kind Regards, Roman.
aThemes Support

Okay, please try to reupload your images. Particularly, your slider images.

Please leave here a note if you need further assistance.

Kind Regards, Roman.
aThemes Support

Thank you… now it’s perfect.

You’re welcome!

Please let us know in a new topic if you have any further questions, or if we can provide you with any other assistance.

Regards,
Kharis
aThemes Support