No sound in video youtube link for header

Hello, why I don’t have sound track on a video link youtube in the header?
(several videos tested, I use Astrid free) (;o))

Hello there,

To enable it, you’ll need to do the below steps:

  1. Install and activate the TC Custom JavaScript plugin
  2. Go To Appearance > Custom JavaScript
  3. Paste the following code into the provided box
    jQuery(function($) {

      $(window).on('load', function() {
        $('.wp-custom-header video').prop('muted', false);
      });

    });

4 . Update

Clear site cache (if applied) as it blocks the new code additions/changes to take effect.

https://codex.wordpress.org/I_Make_Changes_and_Nothing_Happens

Regards,
Kharis

Thank you !
But I do not have Appearance > Custom JavaScript…

I had forgotten the TC Custom JavaScript plugin !
It’s OK.
But still no sound.
I emptied the cache …

Please share a link to your site here, so I can check it directly.

Regards,
Kharis

This site is in mode Maintenance.
It works with another theme for the moment …
The site is in test period
It works with another theme for the moment …
Anyway, the problem is in the code.
We can not see anything with the link on the site except that the video in the header has no sound.
Thank you kharisblank

Hello,

I’ve been trying different recommendations from this support forum but nothing has worked. Maybe because there has been updates since this issue was addressed?

I’m building my website with Astrid. I uploaded a Youtube video on my homepage, but the sound is muted. I tried pasting the code above to Custom Java Script, but it didn’t change the muted sound. I went through and deleted all unnecessary pluggins and emptied the casche. Can you please recommend how to rectify this? TIA.