Masonry - Broken


#1

Hi All,

Really appreciate any help please.

I have set my blog posts to show in a masonry format but the grid down’t seem to be working. My guess is that there is an issue with the CSS somewhere. Please see the picture for more information on how it is displaying.

Vlad, is there any advice on where to reset the style for the masonry layout please?

Masonry Layout problem. No Grid.

Thanks

Tom


#2

Here is a link to the image - https://lh3.googleusercontent.com/ceHFk15OhRvQnVHJwIau2TUCHiWKgOwWY2qrTURPKEFLUtX8ZxTW-WYV5qFRopekPKbbtA6YGVGtghE=w1626-h808-rw


#3

Hi,

The link to the image isn’t working. But I’ll need to see your site anyway.


#4

Hi Vlad,

Thanks for the quick reply. Does this work? http://54.72.109.95/labs/category/service-design-manual/ux-service-manual/guidelines/

Thanks


#5

No :slight_smile:


#6

What you can try is disable some of your plugins and see if the problem is resolved. That is if you haven’t done any code changes that could have affected the masonry layout.


#7

Thanks Vlad, I’ll try and disable the plugins first. I added some classes to the CSS but I have deleted them now. If it doesn’t work, is there any chance of being sent the original style.css please to see if resetting the css works?


#8

Ha! Just disabled the plugins and it works absolutely fine. Thanks for your help and your very quick responses.

Cheers :slight_smile:


#9

Well, re-enable them one by one and check which one is causing the trouble. I’m guessing it should be some gallery plugin or something similar.