Links in widget not working

Hi,

I’ve created a new header zone widget and I pasted this code in the box:

<p style=“color: #f9f7ee;”>&nbsp &nbsp &nbsp info@ikebanasevilla.es &nbsp 954 87 16 60</p> <p style=“text-align: right;”></p>

Using it, link to facebook doesn’t work. But if I use the same code in footer widgets, it does work! Anyone could explain me why and how to fix it?

Pd. I also would like to know how to put some space at right of the line after the icons.

Many thanks.

Hello there,

Please wrap your code with pre tag to avoid reduction when submitting.


<pre>
// Your code goes here
</pre>

> I also would like to know how to put some space at right of the line after the icons.

Please share your site URL here, so I can get the correct CSS selector to suggest the working solution.

Regards,
Kharis

Thanks, that was it:

<p style="color: #f9f7ee;">&nbsp &nbsp &nbsp  info@ikebanasevilla.es &nbsp 954 87 16 60</p>
<p style="text-align: right;"></p>

Sorry that was cutten again &lt;p style="color: #f9f7ee;"&gt;&amp;nbsp &amp;nbsp &amp;nbsp &lt;img class="alignnone size-medium wp-image-1530" src="http://ikebanasevilla.es/…/message-envelope_icon-icons.com_…" alt="" width="15" height="15" /&gt; info@ikebanasevilla.es &amp;nbsp &lt;img class="alignnone size-full wp-image-1528" src="http://ikebanasevilla.es/…/contact-methods-phone-icon-512x5…" alt="" width="15" height="15" /&gt;954 87 16 60&lt;a href="https://www.facebook.com/ikebanaSevilla/" target="_blank"&gt;&lt;img class="alignright" src="http://ikebanasevilla.es/…/uploa…/2017/02/facebook-icon2.png" alt="" width="10" height="20" /&gt;&lt;/a&gt;&lt;/p&gt; &lt;p style="text-align: right;"&gt;&lt;/p&gt;

About the url, http://ikebanasevilla.es/ but at the moment I need to keep it under construction. I could remove under construction status for a few minutes only :S

Hello @IreneVill,

Would you mind allowing me to access your site? Please share me the working login credentials to kharisblank@gmail.com and mention the link to this thread.

Regards,
Kharis