Link doesn't scroll to anchor

Hello!

I use the theme Sydney and i have a problem with scrolling to a region when i am on a sub site.

Example:
Page: www.folienmensch.at/at/
When I clicked on a product, it opens in a subpage.
For a test i added the hole link on the menu on item “Kontakt”: http://www.folienmensch.at/at/#pg-31-5
When I click in the menu on “Kontakt”, it doesn’t scroll to Region “Kontakt”, it scrolls to region “Bestellung”.
Same when i insert direct the link “http://www.folienmensch.at/at/#pg-31-5” in the browser.

When i click on the “Kontakt” item when i am on the frontpage, it works.

What can i do?

Thanks for your help.

Stefan

Hello Stefan,

I have just inspected your website in Chrome and in Firefox.

That link scrolls to Kontakt section from home page and from product page.

Have you already resolved your issue?

Kind Regards, Roman.

Hello Roman,

yesterday i tryed it on 3 different devices and on every device the problem was reproduceable.

Today i tryed it again and it works on all of them and some others.
I think something like browser cache.

So the issue is resolved.

Thanks very much!

Stefan

You are welcome Stefan!

It’s great that the issue is resolved. However, please feel free to ask any other questions that you might have in future. Have a nice day :slight_smile:

Kind Regards, Roman.

Hello I have the same issue. The menu item prices on redchairtattoo.com won’t scroll to the anchor on the page.

Please reply with the solution for this.

Hello @alexrams,

Please create a new topic for your question in order to make it easier to help you.

Kind Regards, Roman.