I cannot see image previews during post composition and images not visible on th

Hi, I’m an aenthusiast user of this beautiful theme but I met a strange and hard problem.
I cannot see the images when I add them to my articles. Since yesterday the images are not viible in the front end too.

How can I solve this problem?
Please look the images that displays the problem:

http://www.economiaspiegatafacile.it/download/backend.png
http://www.economiaspiegatafacile.it/download/frontend.png

Thx

Hello there,

I am sorry to hear the trouble you are having.

Do the images exist in the media library (Dashboard > Media > Library)? Please confirm.

Regards,
Kharis

Oh yes, sure.
Now in some articles the front end show images.
What I noticed is that the description under the images are not displayed.

Hello there,

The image description won’t be displayed by default. It is normal, even the default WordPress theme does so. You should supply your image description in the caption instead.

I hope this clarifies things a bit.

Regards,
Kharis

Yes I know but it still don’t work.

Hello there,

Thank you for the followup.

How did you insert the image? Did you use a plugin or regular way (see the WordPress codex).

Regards,
Kharis

Hi, always in regular mode.

Hello there,

Please try to temporarily switch to the default WordPress theme and check whether the issue still to happen.

Regards,
Kharis

Yes, you’re right, the problem still remain using the default theme too.

Which is the solution?

Hello there,

Please share the working login credentials to your site admin area to my email kharisblank@gmail.com and enclose the link to this thread. I would like to do something to resolve it over there.

Regards,
Kharis

The problem, as you told me, was caused by “BlogText for WordPress” plugin.
Thank you very much.

Hello there,

Thank you for updating me. I am glad to know that problem resolved.

Regards,
Kharis