Headervideo Size is changing

Hey,

i have a Youtube Video that i added to the Header and it play propably, but the Size isnt correct. Normally i want the Fullsize of the Screen for the Video. Sometimes its the correct Size, sometimes its smaller and sometimes it very small. How can it be that the Video Size is changing after every Reload of the Website? It seems there is no fixed Size for Headervideos. How can i fix this?

https://www.dabecca.de

Hello,

Please try to temporarily deactivate all your plugins and see if it helps.

Kind Regards, Roman.

It makes no difference. I deactivated every Plugin and tested it. Everytime i reload the Website the Video has a different Size.

Hello,

Please make sure that your video link starts with https://

It might seem irrelevant, but it can help.

Kind Regards, Roman.

It does. Normally every Youtube Link starts with it. Are there no other Solutions? Some CSS Code or something to fix this?

So nobody can answer my Question or can help me to fix this? The Decision to use Wordpress and a Theme was, because i dont want to code something. Its nice that there is Support for that Theme, but nobody here cares about my Problem and that makes me a little bit mad.

Hello, sorry for delay.

Generally we try to answer within 24 hours, except weekends.

Can you please deactivate all your plugins and leave here a note?

Kind Regards, Roman.

You asked me that twice. And i already deactivated all Plugins and its not working.

Hello,

Yes, I remember that I asked you to do it already. But I wanted to check your website myself using browser tools without plugins activated.

As an option, if you want faster turnaround, you can contact Codeable for this kind of service, or find a reputable freelancer on Upwork. However, that won’t be free of charge.

Hope for your understanding.

Kind Regards, Roman.

I cant deactivate the Plugins for 12-24 Hours, because every Day there are many People visiting this Website. You have no any other Ideas? Am i the only Person that have this Issue?

Maybe this helps https://ibb.co/dFiGTz

Hello,

I don’t remember other users mentioning this issue. It looks like it requires close inspection, this goes beyond our support policy. You can refer to links that I mentioned in my previous post.

Kind Regards, Roman.