Header navigation turning my site name black

Hi there, loving the theme, thanks!

I just upgraded to v1.0.4 and I noticed that when I scroll down on my homepage, my logo and site name text turn black (along with the rest of the nav, which is expected). Pretty sure this wasn’t happening on the previous version. Is this something you can help with? I’ve attached a gif of what I am experiencing.

Thanks very much!

Hi,

Can you share your site URL here?

Hi - here is my URL: https://www.jiracoach.com/

thanks for looking into this!

Great! Here is the CSS code that you can use to keep the site title color when the page is scrolled:

.menuStyle1 .sticky-wrapper.is-sticky .site-title a {
    color: #ffffff;
}
.menuStyle1 .sticky-wrapper.is-sticky .site-description {
    color: #ffffff;
}

Add the code to Customize > additional CSS

Hi Awan,

Thanks so much for the reply! I pasted it into the CSS as instructed, but it doesn’t seem to be working for me. I tried in incognito thinking I might be cached, but that didn’t seem to do the trick. Do you mind checking again for me and letting me know what I did wrong?

Thanks very much,
Erica

Hmm… I write the code in above according to your site.
How about this?

.sticky-wrapper.is-sticky .site-title a {
    color: #ffffff;
}
.sticky-wrapper.is-sticky .site-description {
    color: #ffffff;
}

Hi Awan,

Thanks so much for looking into this. Again, that didn’t work, but I figured out what the issue was: The default colour from the customizer was set to black.

I just switched them up to white, and that did the trick :slight_smile: I think that might be a new setting in the customizer as I don’t recall it previously.

Thanks very much!
Erica

1 Like