Font problem

Hello,

The fonts doesn’t work on my website since the begining ! Even the default font of the theme (roboto) doesn’t work, instead I have an ugly font ! I use a child theme.

http://frantzimages.fr/

Thank you for help :slight_smile: Seb

Hi,

In what browser you have an ugly font? I have checked in Chrome and it seems to be Roboto. Please post a link to a screenshot, so I can check what font you have there.

Best Regards,
Csaba

Hello Csaba,

It’s really strange, for me it never works on Chrome and my smartphone (iphone). On Firefox, sometimes it works sometines not !?!?

CHROME :
Imgur

IPHONE :
Imgur

If you have an idea…

Seb :slight_smile:

Maybe it could help you, I’ve noticed the font works ONLY when I am on Customise mode !!

Seb !

I’ve seen that dimikjones has also the font problem. He send me a screenshot (for another problem) and I see that font doesn’t work too !

http://screencast.com/t/50SXBelw

I use a CHILD THEME, it could be the problem ? Because when I switch with MOESIA (parent theme), the font works.

I’m getting crazy with that :stuck_out_tongue: If somebody can help !

Seb :slight_smile:

Hi,

That font seemed to be Roboto, or you can try this Custom CSS:

h1, h2, h3, h4, h5, h6 {
    font-family: 'Roboto', sans-serif !important;
}

Add the above CSS to your Child Theme’s style.css or in case you haven’t setup a Child Theme already, then you can also use this plugin to add the CSS to it: https://wordpress.org/plugins/simple-custom-css/ so you will not loose the changes on theme updates.

Please let me know how it works.

Best Regards,
Csaba

Hello,

The font seems to be Roboto ! You’re right !!

BUT !!!

When I go on Customize mode, the font automatically changes (see printscreen)
Then, when i set another font, nothing changes (see printscreen)


Imgur


Imgur


Now, the font is 'Arimo" but seems to be Roboto yet.


Imgur


Thank you ! Seb

Hi,

Have you added the CSS I gave you? That will force override the fonts to Roboto, that’s why it will not change, so if you remove it, then the font change should work, if not, then change the font in the CSS I gave you, that will force that font.

Best Regards,
Csaba

Yes I tried !
If i put your CSS and change the CSS font, nothing changes.
If I don’t use your CCS and change the font in Customize mode, nothing changes.

Whatever I do, nothing changes.

Seb :frowning:

Hi,

Please send me an admin access to your site in email to csaba.athemes@gmail.com and I will check why it’s not working.

Best Regards,
Csaba

css-tricks.com/snippets/css/using-font-face/ Check this if you get your solution,
I think it would be helps to you
Thanks , :slight_smile:

Hello,

I’ve installed the Moesia fonts extension and it works well !

Thank you :slight_smile: Seb