Demo import not working

Hey guys!

I was trying to import the demo environment much like you described in the Documentation page (https://athemes.com/documentation/moesia) but, unfortunately when doing the wordpress posts import, I get the error, 47 seconds into the video on the demo content. What I get is:

Failed to import product_type external
Failed to import product_type grouped
Failed to import product_type simple
Failed to import product_type variable
Failed to import “Argument in add_options_page()”: Invalid post type deprecated_log
Failed to import “Argument in current_user_can()”: Invalid post type deprecated_log
Failed to import “Incorrect Use of W3_Db()”: Invalid post type deprecated_log

I am using latest version of Wordpress (4.1), and all plugins and themes. I’m also using a multisite setup and this one is not the main site and on a different domain (not just subdomain) of the main site. For reference, the site is http://balimagician.com/. (However, I can’t promise it’ll stay untouched, because I’m testing a bunch of one pagers to see which one I like best.)

Hey,

As far as I can see the import was succesful. You have the content on your front page. Don’t worry about those errors - some of them are because we’ve exported the demo content while having Woocommerce installed and some of them are from a plugin that checks for deprecated code. So the errors just mean that data from WC and that plugin wasn’t imported on your website.

Okay, thank you for the feedback. We’re all good then!

i have a problem like it.

Failed to import product_type external
Failed to import product_type grouped
Failed to import product_type simple
Failed to import product_type variable
Failed to import “Argument in add_options_page()”: Invalid post type deprecated_log
Failed to import “Argument in current_user_can()”: Invalid post type deprecated_log
Failed to import “Incorrect Use of W3_Db()”: Invalid post type deprecated_log
Failed to import “Incorrect Use of WP_Date_Query()”: Invalid post type deprecated_log

while uploading demo content from
<ahref=“https://athemes.com/documentation/moesia/#demo”>https://athemes.com/documentation/moesia/#demo

and main menu is open by default all sub categories are showing there on page load.

thank you

Hi @nikhil.prajapat@itradicals.com

Please open a new topic, so we can help you there.

Best Regards,
Csaba

thanks for reply.
but i have found solution of the problem witn help of a friend.

Hi,

Ok, great! I’m glad you’ve found a solution.

Best Regards,
Csaba