Customized blog page not working

Hello,

I selected the page https://clfusa.com/legal-blog/ as the page to be used as my posts page but it is not working.

Instead of showing the customized page that I built it is showing the standard blog page that is configured Appearance -> Homepage Settings (masonary without pictures for now).

May I please ask someone to help me?

Thank you
Anne

Hello Anne,

Did you apply site caching? If so, you should flush it whenever you’ve done applying some changes in the administration panel. Because it often blocks the changes to take effect.

https://codex.wordpress.org/I_Make_Changes_and_Nothing_Happens

Regards,
Kharis

Dear Kharis,

Thank you for your reply. I do have a cache plugin enabled (W3 Total Cache and also Cloufare). I have purged the cash and also disabled the plugin. I have also tried an incognito window and it still doesn’t work.

I set up the post page as the Articles one (https://clfusa.com/legal-blog/) in two different places, inside of Appearance -> Homepage Settings and also in Settings -> Reading Settings.

I had the article that you sent me and I followed the instructions in there without success. The only thing that looks odd is the preview mode. If I go to page https://clfusa.com/legal-blog/ and I try to edit than preview it sends me to https://clfusa.com/wp-admin/post.php first than https://clfusa.com/legal-blog/?preview_id=164&preview_nonce=b0a86d87a4&_thumbnail_id=-1&preview=true, which is not a preview of the page in questions (just the same as the homepage).

Thank you for helping. You are always so nice!

Kind regards
Anne

Dear Anne,

Not really sure what you should I write at this phase, as we got really different situation. Check out the below screencast demonstrating layout change in the customizer.

Direct inspection could be best for me. Would you mind sharing the admin login credentials to kharisblank@gmail.com, to allow debug it from there? If you could share it, mention the link to this thread in your email body to signal its a followup of this reply.

Regards,
Kharis

Dear Kharin,

I sent you an user name to you email.

Thank you for your help

Kind regards
Anne

After checking it directly, I’ve just exactly gotten what becomes the issue in there. Since the page have assigned for post page, the entire page content will be ignored, and it becomes a list of posts. In other word, that page only hosts public posts. This is default behavior of WordPress system. AFAIK there’s no way to against it. Sorry :frowning:

Regards,
Kharis

Dear Kharin,

I basically didn’t assigned any page to be the blog post and it worked. It is showing the correct page now.

Thank you so much for helping me.

Kind regards
Anne