Customise Leto Product Loop, and add Comments section

Hi, I just wondered if it was possible to customise the leto product Loop at all, I am not getting any navigation arrows, also how to add the comments section, they are not showing up in mine?
Thanks

Hello, that widget is not carousel widget, so it doesn’t have arrows.

I’m not sure what is your comments issue, can you please specify it more precisely?

Kind Regards, Roman.

Ok, re comments, I have made a blog post at http://shopisles.com/?p=2175 (https://link.getmailspring.com/link/1522744540.local-e439b4a7-deb8-v1.1.5-5834c99f@getmailspring.com/1?redirect=http%3A%2F%2Fshopisles.com%2F%3Fpage_id%3D2470&recipient=YXRoZW1lc2ZvcnVtcysyMzk3Y2IxZjRhYTY2MTFiMDgyNTc2OTM2NzEyNzM2YkBnbWFpbC5jb20%3D)
for (https://link.getmailspring.com/link/1522744540.local-e439b4a7-deb8-v1.1.5-5834c99f@getmailspring.com/2?redirect=http%3A%2F%2Fshopisles.com%2F%3Fp%3D2175&recipient=YXRoZW1lc2ZvcnVtcysyMzk3Y2IxZjRhYTY2MTFiMDgyNTc2OTM2NzEyNzM2YkBnbWFpbC5jb20%3D) eaxmple
but I cant get the Leto comments section no appear underneath so no comments are enabled for it. There are comments templates in theme, just wondered how to apply them? Thanks

Hello,

Try to edit the post, expand Screen Options section at the very top, make sure that Discussion checkbox is checked, scroll down and check Allow comments checkbox.

You can also configure comments functionality in Settings → Discussion section.

Kind Regards, Roman.

Hi, I tried all that but still no comments section underneath. had another look and I cant find any comments templates, although I am sure I saw them earlier, unless I am missing something?
Check at http://shopisles.com/?p=2175 thats with everything enabled.
Thanks

Hi, I reinstalled everything now but still no comments appear under individual posts. I set all the correct settings in screen options and settings menu. Blog page is https://shopisles.com/index.php/blog/

I added 1 comment to test Post 3 but it doesnt show at all?
Thanks

Hi, also I noticed that if you set the page as the blog page in homepage settings (with static page) it defaults to wordpress one and doesnt show the original page as set in builder?
Did you do anything to get Leto Blog to be used as default blog page?
Thanks

Hello,

  1. Regarding your comments issue. I can’t recreate tis issue on my local Leto install, comments work well there. So your issue seems to be site-specific and require close inspection, this goes beyond our support policy. As an option, you can contact Codeable for this kind of service, or find a reputable freelancer on Upwork.

  2. Regarding your blog page issue, you can’t use page builder or add content using editor, that’s default WordPress behavior. But you can modify home.php template if you know how to do it. Also you might want to check this page:
    https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-hierarchy/

Kind Regards, Roman.

Hui, I have fixed it now, using Leto Blog it defaults to WP default and uses the “blog page” settings in customiser for home page so its OK. Only issue is the comments not showing under individual posts example at https://shopisles.com/index.php/2018/04/04/test-post-3/

I have enabled all comments in discussion and settings, so dont know what I can do, any tips welcome?
Thanks

You can try to rebuild your website (not just reinstall and restore backup) in a staging environment or locally and see if it works as it should (then you will be able to move rebuilt website to production environment). Please remember about importance of regular full site backups (files and database):
https://codex.wordpress.org/WordPress_Backups

Here are helpful tutorials:



Kind Regards, Roman.

Hi, I didnt restore a backup, I used brand new installation of WP and just added a few pages., so it IS a new installation ?
Thanks

Anyway I will create staging account and rebuild it, and get back to you shortly! Thanks

Fixed it now it was permalinks!Thanks