Custom Header Image in mobile version

Hi there
After upgrading to wordpress 5.5.1 I cant visualize the custom Header Images in my pages in the mobile version. Everything is fine on the PC.
I tried desactivating all plugins but didn´t work.
Any suggestions?
Any help will be grreatly appreciated
Thanks in advance
Yannis

Hi Yannis,

Please share a link to your page, so I can inspect it directly.

Regards,
Kharis
aThemes Support

Hi Kharis
Here is the link: https://www.kundakunda.com/en/
Thank you

Hi,

Thank you for sharing the link. I really appreciate it.

I can’t find the issue on my phone and the header area looks fine.

Do you have your own screenshot that allows me to compare it?

Regards,
Kharis
aThemes Support

Hi Kharis,
Thank you for taking time to check my wb site. Header is only visible on the front page. When you load the site on a mobile headers are missing from all the other pages.
Thanks again for your time

Hello there,

Thank you for getting back along with the screenshot.

From your site’s dashboard, please go to the Customize menu > Header area > Header type > ensure the header image is enabled for ‘Site header type’.

Regards,
Kharis
aThemes Support

Hi Kharis,
I had already checked that. Image option is checked. Any other suggestion?
Regards
Yannis

Hi Yannis,

Thank you for updating me.

From your site’s dashboad, please visit Customize menu > Header area > Header type. Choose non header image option on ‘Site header type’, and then reselect the header image. And hit the save button.

Clear any applied caching with the LiteSpeed Cache plugin.

Clear cache, history, or cookie on your mobile browser and restart it before reloading your site on your phone.

Let me know how it goes.

Regards,
Kharis
aThemes Support

Hi Khan,
Thanks again for loolking at my site. I did that, cleared cache on 2 different mobile phones, applied caching with LiteSpeed, removed and set again option header image but none of these worked.
Header won´t load on mobile.
Any ideas?
Regards
Yannis

Hi Yannis,

I checked once again, and again we got different views.

I didn’t see one field and one button like yours.

Please tell me the step by step on getting the same look as yours.

Regards,
Kharis
aThemes Support

Hi Kharis,

I am attaching screenshots of the same pages as they appear on a computer and on a mobile version. As you can see with the exception of the front page, which is displayed correctly on both modes in all the other pages the custom header image isn’t loading.
Please click on the 3 lines above the elephant to display all tabs.
Thanks again
Yannis

Hello there,

Thank you for sharing the screenshots.

I need direct access to your site’s admin area to investigate further and find our the root of the issue. So I have sent a direct message requesting the credentials.

Regards,
Kharis
aThemes Support

Hi @kharisblank, is there any update on this?
I am facing the same issue on https://www.eselundteddy.de. The Header disappears on mobile view after migrating to WP 5.5.1. Followed the steps you decribed here, but no success.
Thanks for your help!
jwat76

Hello there,

Try adding this CSS code to Appearance > Customize > Additional CSS from dashboard.

    @media only screen and (max-width: 1024px) {
      .site-header {
        background-color: #000 !important;
      }
      .sydney-hero-area .header-image {
        background-image: url(https://www.esel-und-teddy.de/wp-content/uploads/2019/05/cropped-eut_bg_2000x600-6.jpg);
        height: 485px !important; 
      }
    }

Regards,
Kharis
aThemes Support