Can't update links in Services Widget


#1

Hello!
Thank you for this beautiful theme!
I just put my site live on its actual URL, but the Services Widget B on my homepage still links to the old URLs on each service title. I can’t seem to change it, either by using the text editor, and I’ve also removed the widget and re-added it, but it’s still linking to the old location.
Can you please help me to fix this? Thank you!
http://www.betterhomedesign.ca


#2

Hi,

you can try to re-save the permalink from the wp setting to fix it.


#3

Hi Awan,

Thanks for your reply. Could you please clarify a bit what you mean? I went into the Settings area and clicked on another Permalinks structure, then clicked again on the one I want, but no change to the website.
Is that what you mean, or what should I do?

Thanks again :slight_smile:


#4

Yes, that’s what I mean. If resetting the permalnk doesnt work, it might be the .htaccess.

Please check your .htaccess file, make sure it has the correct domain


#5

Hi Awan,

My .htaccess file has only the following contents:

BEGIN WordPress

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

END WordPress

Any ideas how to proceed?


#6

The htaccess looks good. have you try to deactivate some plugins that not related with the required theme?


#7

Hi again Awan,

I’ve deactivated any non-critical plugins, and still no change. I’ve also done all the necessary plugin updates, and still no improvement. Please help - it’s critical that these links work correctly.


#8

Wait, its on your service items? Can you check each of the service items? The widgets are using custom link for the service items and I guest its not related with the permalink


#9

Yes, it’s for the service items :slight_smile: The permalink on each service item is correct, but the widget has not updated its links to each item.
What should I check, since the permalink on each service item is correct?


#10

Please check the link here http://prntscr.com/8zy9us


#11

Sorry Awan, I don’t understand what you’re asking me to do. Could you please clarify? Thank you!


#12

Hi, I mean please to check the service item link from service menu on your dashboard


#13

Yes!!! That was exactly the problem. Thank you so much Awan, you are awesome!