Broken Header After Update to 1.81

Hi Team,

First of all, thank you for all the amazing work you guys are doing with this theme.

The upgrade to 1.81 went well, but it gave an option to update the header and since then is broken. At first, I thought it was some hack or malware, but then the issue still exists despite a re-install.

Can you please check https://www.jasonmascarenhas.com/ and suggest a fix please?

Hello,

First thanks for using our theme!

We released a new version of the theme today that should fix that issue. So my suggestion for you is:

  1. Update the theme again (to 1.82).

If even so your header still have some glitches, revert back to your old header by following the steps below:

  1. Visit yoursite[DOT]com/wp-admin/options.php
  2. Find the sydney-update-header line using your web browser’s finder menu (CTRL+F)
  3. Change the value to 0 and save. Here is your visual guide for this.

Once you have it done, the message about the new header system will appear in your dashboard, then you should click in the button " Continue to use the old header ".

We hope this helps!

Please try that and if you need further assistance.

Kind Regards,

Rodrigo.

aThemes Support

1 Like

I’ve been a WordPress user for so many years and never knew about the options.php thing till now.

I confirm my issue has been resolved following the above steps.
Thank you so much for the assistance.

1 Like

Hello,

Great! You are welcome!

Let us know if you need further assistance.

Kind Regards,

Rodrigo.

aThemes Support