AT Social Icons


#1

Hello,

I am trying to set up my social icons on the sidebar, however, when I try and use my Instagram link, I get a 404 page. I insert www.instagram.com/todays.saint which is the url for my Instagram, but its taking me to http://www.todayssaint.com/www.instagram.com/todays.saint

My site is www.todayssaint.com

Thanks,

Ninos


#2

Hi N

I checked the site and saw the issue you are talkng about.

Please check and use this url https://instagram.com/todays.saint/ cause you are using www.instagram.com/todays.saint/ and the missing https is causing the issue.

Hope it helps!!

Thanks


#3

Hi Matty,

I tried the url that you suggested (https://instagram.com/todays.saint/) however, that is bringing me the same message:

Not Found

The requested URL /www.instagram.com/todays.saint was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Thanks,

Ninos


#4

Hi

I checked the site and it seems you are using the same url and hence not working. can you add a screenshot of the widget section

Thanks


#5

Hi Matty,

I solved the issue. Thanks for your help!

Best Regards,

Ninos


#6

Hi N

Great to know you figured it out.

can you please let us know what was the issue and what you did to fix this, so that anyone else coming here to the support forum with a similar issue would get some help.

Thanks


#7

I had the AT Social in two places, the sub footer 1 and the sidebar. When I made the changes, I was doing them in the sub footer 1, which caused the issue. When I tried it on the sidebar, it worked. After that I deleted the section on sub footer 1.

Thanks again!


#8

You are welcome :slight_smile:

Happy to help!!