After some changes on Editor, my posts don´t open


#1

Hi,

My name is Lara and I´m desperate. I´ve tryed to make some changes to remove date, author and link to comments in the beginning of the post and I also tried to remove previous and next post in the end of posts.

After several changes, I´ve probably made uge mistakes because after I´ve made them, when I try to open any post, it won´t open.

Please help me. Hope this information help to solve the problem: Editor-> Página 404 (php):my blogue

Fashionistas: Página 404 (404.php)

<?php
/**

  • The template for displaying 404 pages (Not Found).
  • @package aThemes
    */

get_header(); ?>

&lt;div id="primary" class="content-area"&gt;
	&lt;div id="content" class="site-content" role="main"&gt;

		&lt;section class="error-404 not-found"&gt;
			&lt;header class="page-header"&gt;
				&lt;h1 class="page-title"&gt;&lt;?php _e( 'Oops! That page can&rsquo;t be found.', 'athemes' ); ?&gt;&lt;/h1&gt;
			&lt;/header&gt;&lt;!-- .page-header --&gt;

			&lt;div class="page-content"&gt;
				&lt;p&gt;&lt;?php _e( 'It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?', 'athemes' ); ?&gt;&lt;/p&gt;

				&lt;?php get_search_form(); ?&gt;

				&lt;?php the_widget( 'WP_Widget_Recent_Posts' ); ?&gt;

				&lt;?php if ( athemes_categorized_blog() ) : // Only show the widget if site has multiple categories. ?&gt;
				&lt;div class="widget widget_categories"&gt;
					&lt;h2 class="widgettitle"&gt;&lt;?php _e( 'Most Used Categories', 'athemes' ); ?&gt;&lt;/h2&gt;
					<ul>
					&lt;?php
						wp_list_categories( array(
							'orderby'    =&gt; 'count',
							'order'      =&gt; 'DESC',
							'show_count' =&gt; 1,
							'title_li'   =&gt; '',
							'number'     =&gt; 10,
						) );
					?&gt;
					</ul>
				&lt;/div&gt;&lt;!-- .widget --&gt;
				&lt;?php endif; ?&gt;

				&lt;?php
				/* translators: %1$s: smiley */
				$archive_content = '&lt;p&gt;' . sprintf( __( 'Try looking in the monthly archives. %1$s', 'athemes' ), convert_smilies( ':)' ) ) . '&lt;/p&gt;';
				the_widget( 'WP_Widget_Archives', 'dropdown=1', "after_title=&lt;/h2&gt;$archive_content" );
				?&gt;

				&lt;?php the_widget( 'WP_Widget_Tag_Cloud' ); ?&gt;

			&lt;/div&gt;&lt;!-- .page-content --&gt;
		&lt;/section&gt;&lt;!-- .error-404 --&gt;

	&lt;/div&gt;&lt;!-- #content --&gt;
&lt;/div&gt;&lt;!-- #primary --&gt;

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>


#2

Hi Lara,

Just checking your site, it seems your 404 page is already solved…